Sådan konverter du MP4 til AVI

Hvis du ønsker at konvertere dine MP4 videofiler til AVI videoformatet, så læs videre i denne lille guide som gennemgår hele processen og bruger programmet Audials til formålet. AVI er et af de bedste videoformater til din computer og din DVD-afspiller.

Du kan afspille dine AVI filer direkte i Windows via Windows Media Player eller lignende softwareprogram. Audials kan konvertere næsten alle typer af videofiler til AVI, samt AVI til MP4 og AVI til DVD.

Sådan konverterer du med Audials

  • Skift til vinduet for “Converter” der kan aktiveres via sektionen “Universal Converter”.
  • Klik på knappen “Files” og klik på “Add Files” fra den tydelige drop-down menu.
  • Du skal nu vælge alle de MP4 videofiler som du ønsker at konvertere til AVI videofiler. Filerne bliver listet i “Converter” vinduet.
  • Nu skal du indstille den profil som du ønsker, der skal bruges til konverteringen – mao. angive hvilket output format du ønsker. Som udgangspunkt er indstillingen “Universal, videos for Windows Media Player”. Du kan også vælge output til f. eks iPod, iPhone, Xbox osv.
  • Ønsker du avancerede indstillinger så klik på de to pile, der peger nedad. Du får nu adgang til en menu, der indeholder adskillige output formater og et stort udvalg af enheder som Android mobiltelefoner, BlackBerry, Apple iPad osv.
  • Når output formatet er valgt så skal du klikke på “Start” knappen. Efter dine MP4 videofiler er konverteret til AVI kan du frit kopiere og overføre filerne som du har lyst.

Om MP4

MP4 (MPEG-4 Part 14) er et multimedia container format med en standard som del af MPEG-4. MP4 videoformatet bliver anvendt til at gemme digital video og digital lyd, samt undertekster og andet data. MP4 kan streames via Internettet og bruges ofte af videotjenester.

Om AVI

AVI (Audio Video Interleaved) er udviklet af Microsoft. En AVI videofil kan anvende forskellige codec og formater, så der er ikke noget standardformat til AVI filer som f. eks VCD Video, der sætter en specifik standard for opløsning, bit rate, codecs osv.

Enable registration in settings - general