Audials Radio

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Find præcis den musik du ønsker fra online radiostationer og download musikken i MP3 lydformatet

Alle de nyeste hits, alle de største kunstnere og bands, enhver musikgenre – du kan downloade det alt sammen med Radiotracker, gratis og lynhurtigt!

Audials Radio serverer alverdens musik på et sølvfad for dig og lader dig nemt udvide din musiksamling. Med adgang til over 50.000 online radiokanaler, så sørger Audials Radio for at din musiksamling bliver komplet. Bliver et stykke musik afspillet på Internettet, så kan Audials Radio fange det til dig!

Category:

Største kilde til musik

Audials Radio er siden 2004 blevet udviklet til noget nær det perfekte program til at finde og downloade musik. På nuværende tidspunkt har Audials Radio adgang til 50.000 online radiokanaler, 870.000 unikke album og 10 millioner unikke MP3 sange. Blot af den grund er Radiotracker elsket af musikfans verden over.

Hvorfor er Audials Radio så effektivt?

Audials Radio sørger løbende for at inkluderer nye online radiokanaler i sit repertoire. På den måde kan ingen musik undslippe Radiotracker og brugeren af Audials Radio finde præcis den musik han/hun leder efter.

Separate MP3 lydfiler

Når du benytter Audials Radio til at finde og downloade musik, så kan du være sikker på at hver enkel sang bliver gemt i en separat MP3 lydfiler. Du skal ikke bekymre dig om at udklippe sange eller foretage dig yderligere – Audials Radio klarer det hele for dig.

Fordelen ved online radiostationer

Hvis du køber musik via TDC Play, Telenor Wimp eller iTunes, så vil du opleve at musikkens kvalitet er i 192 kbit/s eller 256 kbit/s. Det er standard for den slags musik og acceptabelt at lytte til, bare du ikke skruer alt for højt op.

Tilgengæld, så er musikken fra online radiostationer på hele 320 kbit/s og derfor giver det ekstra god mening at downloade din musik på denne måde. Så ikke nok med at du får musik i en bedre kvalitet – du sparer også penge ved gratis at downloade musikken fra online radiokanaler i stedet for at købe den via f. eks iTunes.

Mangler din musiksamling noget?

Du kan bede Audials Radio om at analyserer din eksisterende musiksamling og skabe en “ønskeliste” ud fra de sange og kunstnere som mangler i at gøre samlingen komplet. Audials Radio kan også komme med anbefalinger til lignende kunstnere i den samme genre som du ville have interesse i at stifte bekendtskab med.

Fordele ved Audials Radio

  • Optager og downloader individuelle sange fra Internetradioer til MP3, WMA og AAC
  • Har adgang til en database med over 50.000 Internetradio stationer
  • Kan søge efter musik baseret på genre, land, kunstner og kvalitet
  • Downloader musik i høj kvalitet, 320 kbit/s
  • Tilføjer ID3 tag til alt downloadet musik
  • Den downloadede musik kan konverteres til MP3, WMA, AAC, OGG, FLAC og WAV
  • Kan skabe en “ønskeliste” ud fra din eksisterende musiksamling
Enable registration in settings - general