Audials One

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Download alt musik og alle film fra nettet med One, der finder alt musik til dig og fjerner DRM.

One kan finde alt musik og alle de film du begærer, så du nemt kan downloade direkte til din PC og overføre det til mobile enheder uden begrænsning.

Find, optage og download alt musik og videofilm fra Internettet med One – konverter musikken og filmene til lige præcis det format du ønsker.

Category:

Ubegrænset musik – helt gratis

Så snart du har installeret One kan du benytte programmet til at søge efter musik og film – du kan gratis downloade den musik og de film som One finder til dig. One støvsuger, praktisk talt, hele Internettet for dine ønsker. Søgefunktionen er ligetil – indtast en musikgenre, en kunstner, album eller specifik titel, så viser One dig resultatet lynhurtigt og du kan vælge hvilke filer du ønsker at downloade.

One kan mere!

Har du nogensinde lyttet til Internetradio? Ønsker du at kunne downloade den sang som radiostationen netop afspiller? Med One kan du optage og downloade alt den musik du lytter til via online radiostationer. One sørger for at alt musik bliver gemt i separate MP3 lydfiler og med et “sigende” navn som beskriver musikken. Især Last.fm er en populære radiostation som mange brugere af One downloader musiknumre fra.

Podcasts

One har en indbygget podcast-klient som du kan benytte til at optage og downloade podcasts fra hele Internettet. Lige så snart du har tilmeldt dig et officielt podcast, sе kan One optage og downloade det direkte til din PC.

Audials One – din videooptager og film-downloader

Har du f. eks lejet en online film via Sputnik eller en anden online filmportal, så kan One optage den og downloade den til din PC. På den måde slipper ingen Internetfilm igennem dine fingre igen og du kan udvide din filmsamling betragteligt. Streamer du video via din browser kan One også sagtens optage denne videofilm og gemme den på din PC. Det er faktisk ligegyldigt hvilken kilde eller teknologi som bringer video eller film til din browser – uanset hvad, så kan One optage og downloade filmen.

Musikvideoer?

En sang eller musikstykke bliver altid lige det ekstra bedre, når man kan se hvilken musikvideo som er udgivet til sangen. One er specialiseret i at finde musikvideoer på Internettet og downloade dem til din PC. Om musikvideoen er i Flash eller streamet det betyder intet for One – efter du har downloadet en musikvideo kan du vælge at konvertere den til AVI eller andet videoformat.

Universal konverter

One er udstyret med den nyeste teknologi indenfor konvertering af lydformater og videoformater. Derfor kan du regne med, at One kan konvertere alle typer af multimediafiler. Pе den måde kan du nyde musikken og filmene på din PC, mobiltelefon, iPhone, iPod, iPad, MP4-afspiller, MP3-afspiller og alle de mobile enheder du kan forestille dig. Det bedste af det hele er, at når One konvertere en multimediefil så forbliver kvaliteten i lyd og billeder den samme. Intet kvalitetstab med One.

Driller DRM-beskyttelsen?

En af Ones missioner er at udrydde DRM-beskyttelsen fra musik og film – og One har stor succes med det. Om du downloader musik fra TDC Play, Telenor Wimp, iTunes eller en lignende musikportal så er sangene altid beskyttet med DRM. Løsningen er at lade One lovligt fjerne den irriterende form for kopibeskyttelse af din lovligt indkøbte musik. Det samme gør sig gældende med film med DRM-beskyttelse – her sørger One også for at frigøre filmen for kopibeskyttelsen, så du frit kan disponere over den.

Rip en DVD med One

One har en indbygget DVD-ripper som lader dig rippe alle typer af DVD-film til din PC i det videoformat du ønsker. Det kan f. eks være at du ønsker at rippe din version af “Ringenes Herre” til AVI – det tager kort tid med One og videokvaliteten er den samme som på den oprindelige DVD-film. Er der kopibeskyttelse på din DVD-film? Den klarer One også og ripper lovligt udenom kopibeskyttelsen.

Enable registration in settings - general