Tunebite Premium

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Fjern lovligt DRM fra din musik og film med Tunebite, der også konvertere dine filer til et ønsket format.

Konverter din DRM-musik til MP3 lydfiler som du frit kan disponere over. Dine film og videoer kan du til AVI, WMV, MP4, H.264 osv.

Fjern lovligt DRM med Tunebite og konverter musik og film til mange formater.

Category:

Tunebite hjælper dig med at frigøre din downloadede og indkøbte musik fra DRM-beskyttelsen ved at genindspille din musiknumre og film.

Om Tunebite

Tunebite er en musik og film konverter, der er designet og udviklet til lovligt at fjerne DRM-beskyttelsen fra musiknumre, sange, album, lydbøger, videoer og film. Tunebite understøtter over 100 lydformater og videoformater. Tunebite kan også optage musik fra Internetkanaler, videoer fra filmportaler og downloade videoklip.

Tunebite sørger for lovligt at kopiere DRM-beskyttede lydfiler og videofiler ved at “gen-indspille” DRM-beskyttet filer og på den måde så ændres der ikke, rent teknisk, i DRM-beskyttelsen – det faktum gør at Tunebite lovligt kan fjerne kopibeskyttelsen. De “gen-indspillede” filer (musik og film) kan så benyttes på andre enheder som f. eks iPhone, mobiltelefon, MP3-afspiller, en stationær PC, laptop eller lign.

Tunebite konverterer musik og film via en brugervenlig og enkel “drag and drop” brugerflade, hvor de pågældende lydfiler og videofiler bliver afspillet og dernæst genindspillet i et nyt, brugervalgt, format. Eftersom Tunebite genindspiller alle filer, se kræver Tunebite et lydkort installeret i computeren.

Konverter beskyttet musik og film

Konverter lovligt alt kopibeskyttet musik og film til hvilket som helst lydformat eller videoformat du ønsker, så du frit kan benytte dine mediefiler på alle dine elektroniske enheder fra PC, mobiltelefon til MP3-afspiller, iPhone og smartphone enheder.

Siden 2004 har Tunebite været et af verdens mest pålidelige og populære programmer til at tackle og fjerne DRM kopibeskyttelsen fra musik og film. DRM kopibeskyttelsen begrænser brugen af downloadet og lovligt indkøbt musik og film, men med Tunebite kan du frit fjerne kopibeskyttelsen og kopiere din musik og film til alle de enheder som kan afspille mediefilerne.

Så lad Tunebite konvertere dine M4P og kopibeskyttede WMA og MP3 lydfiler, så du frit kan bruge dem og aldrig mere være begrænset i din musiksamling.

Fjern kopibeskyttelsen fra DVD-film

Tunebite kan frigøre videofiler og DVD-film fra deres kopibeskyttelse ved at benytte den innovative teknologi i Tunebite, der genindspiller alle de videofiler som ligger på en DVD-film. På den måde kan Tunebite helt lovligt fjerne alle former for kopibeskyttelse fra dine DVD-film. Efter du har brugt Tunebite til at genindspille dine DVD-film, så kan du uden begrænsninger disponerer over filmene og f. eks kopiere dem til en anden computer.

Optag online film til din PC

Med Tunebite kan du optage filmhit og online videoer fra videotjeneste og VoD (Video on Demand) som YouTube, Hulu, Ebaumsworld, Google Video, MySpace, Yahoo! Music, QuickSilverScreen og mange flere online filmportaler. Tunebite har en teknologi, som fungerer som en slags ”skærm-optager”, hvor den film som bliver afspillet i browservinduet, bliver optaget og gemt pе din harddisk. Imens filmen bliver optaget, så fjerner Tunebite alle DRM-foranstaltninger og du kan nyde filmen eller videoen på din computer.

Optage online musik

Surf ind på online radiokanaler som Last.fm med Tunebite installeret og du kan optage og downloade alt den musik som bliver spillet på kanalen. Tunebite sørger automatisk for at optage og gemme hver enkel sang i et ønsket lydformat på din harddisk. Det kan simpelthen ikke gøres nemmere og du får alle de nyeste sange og musiknumre direkte til din computer.

Perfekt konvertering

Tunebite er, som program, værdsat for den essentielle egenskab at alle konverteringer af musikfiler og videofiler foregår perfekt og kvaliteten på den konverterede mediefil matcher den oprindelige 100%. Der er ingen former for kvalitetstab eller forringelse af lydkvalitet eller billedkvalitet, da Tunebite altid er på forkant med den nyeste teknologi og garanterer 100% perfekt lyd og video konvertering. Hvordan fungerer så 100% konvertering fra f. eks WMA til MP3 kan man spørge? Helt konkret, så sammenligner Tunebite hver eneste optagelse med den originale lydfil og er kvaliteten ikke 100%, så gentages konverteringen indtil resultatet er perfekt.

Anmelderne elsker Tunebite

Tunebite har siden 2004 modtaget hundredvis af priser, hædersbevisninger og har høstet mindst lige så mange positive anmeldelser og reviews fra alle de store computerblade og online IT-magasiner. Det er især brugere verden over som har udtrykt deres glæde ved Tunebite og alle de muligheder som programmet indeholder, der har gjort Tunebite til et af de mest anvendte programmer til konvertering af musikfiler og videofiler, samt fjernelse af DRM og andre former for kopibeskyttelse.

Fordele ved Tunebite

  • Fjerner DRM-beskyttelsen på musik ved genindspille og konvertere musikken til et brugervalgt lydformat
  • Fjerner DRM-beskyttelsen fra film og videofilm, sе du frit kan råde over dine film
  • Fjerner DRM-beskyttelsen fra HD-videoer som er downloadet fra online filmportaler (720p HD)
  • Konverterer alle lydfiler og videofiler til et brugervalgt format som kan anvendes alle steder
  • Understøtter kendte videoformater som bla. WMV, MP4, AVI, H.264, 3GP
  • Konverterer beskyttede og ubeskyttede filer i lydformatet WMA til MP3
  • Indeholder er MP4 videokonverter som sørger for upåklagelig kvalitet, når film og videoer konverteres
  • Understøtter både stationære enheder som computer, Xbox, PS3 og mobile enheder som iPhone, mobiltelefon, PSP, smartphone, iPod, MP3-afspiller, MP4-afspiller og mange flere
  • Opnår perfekte kvalitet i den konverterede musik, se du ikke kan kende forskel på den originale sang og den konverterede sang i MP3
Enable registration in settings - general