Musikalsk Temafest

Der er ikke noget som en god fest, og endnu bliver den altså kun af at være ledsaget af et tema. Vælger du at holde en temafest vil det gøre hele aftenen ikke både mere overskuelig men i høj grad også meget sjovere! Når man holder en temafest, er der ikke meget overladt til tilfældighederne, og dette gælder derfor også musikken til festen. Uanset hvilket tema du sætter dig for, vil der være rigeligt med mad, udklædning, pynt og musik at vælge imellem. Så hvis du går og tænker på at holde en musikalsk temafest for dine venner, kan du her finde et par hurtige tips og tricks!

Sådan vælger du et tema

Du kan selvfølgelig vælge lige præcis det tema, som du gerne vil have at din fest indhylles i. Du kan for eksempel holde den klassiske mexicanske fest. En mexicansk fest byder på nachos, burritos og sydens toner bragende ud af dine højtalere, som I sammen kan svinge hofterne til gennem hele aftenen.

Er den mexicanske fest ikke lige noget for dig, kan du også vælge at holde en Amerikansk/Rock-inspireret fest, hvor I hører alle tidens store klassikere, spiser hotdogs og slår søm i. I så fald kan du hos Rocketroom holde dig opdateret på musikverden, og hvad der rører sig inden for de forskellige genrer.

Underholdningsspil og lege

Når man holder en temafest, er det ligeledes oplagt at finde på forskellige underholdningspil og lege. Musikquizzer er for eksempel ikke noget du går galt i byen med, og så er der selvfølgelig også masser af forskellige kortspil I kan gribe fat om. Hvis du har Hint eller tegn og gæt liggende, er det heller ikke nogen dårlig ide at hive frem.

Endnu sjovere er det dog, hvis du selv giver dig i kast med at udforme og skabe et spil. Her er det kun fantasien, som sætter grænser. Har du brug for lidt inspiration til sjove festlege, kan du her både læse lidt mere om allerede sjove lege, men du kan også læse mere om gode råd til at få sine gæster til at føle sig godt tilpas.

Enable registration in settings - general