Anmeldelse af Samsung S10

Når det kommer til kraftfulde smartphones med masser af gode funktioner, har Samsung altid været nogle af de største spillere på markedet. Samsung S10 er endnu en af Samsungs stærke smartphones, og vi vil nu gennemgå om det er en telefon, der er værd at erhverve sig. Husk også, når du køber ny telefon at beskytte den godt med et mobilcover. Det kan f.eks. være et fedt Samsung Galaxy S23 Plus etui eller et slidstærkt et til S10’eren.
Lad os se, hvad den kan, og om den er en mulig kandidat som din næste mobil.

Første indtryk – sådan ser den ud

Samsung S10 er en lækker sag, som vi efterhånden er vant til at se dem fra Samsung. Den er ganske enkelt attraktivt designet. Desuden giver Samsung dig mulighed for at vælge mellem ret mange farver på denne model. S10 kommer i hele 6 forskellige farver:

  • Prism White
  • Prism Blue
  • Flamingo Pink 
  • Prism Green
  • Ceramic White / Ceramic Black
  • Canary Yellow

Når først du har fået besluttet dig for farven og fået telefonen i hånden, så kigger du på en god størrelse skærm. Den er 6.1’’ med stærk opløsning (1440 x 3040 pixel) og viser dig alle regnbuens farver i god kvalitet. Telefonen vejer 157g og måler 149.9 x 70.4 x 7.8 mm.

Kraftfuld indmad og fede funktioner

Samsung S10 kan også noget ’’på indersiden’’. Telefonen kommer selvfølgelig som altid med en version af styresystemet Android (9.0 Pie). Det betyder også, at du roligt kan bruge alle de apps du plejer og tilføje mange flere.


Der er fingerscan, som du kan bruge til at låse telefonen op med, og på nogle apps kan det bruges til at logge ind med. Der er ikke ansigtsscan og for nogle trækker det lidt ned, mens andre faktisk foretrækker at bruge fingeraftryk. Det er et spørgsmål om personlig præference her.

Der er selvfølgelig også Samsung Pay, så du kan have dine kort på mobilen og betale med den. Det er en funktion, som rigtig mange efterhånden benytter sig af, og hvis du er en af dem, er det jo selv sagt nødvendigt, at din næste telefon også kan det.

Telefonen har ’dual stereo speakers’, hvilket kort sagt betyder god lyd. Den kommer ud fra to steder fremfor 1, og det giver en mere fyldig, levende lyd. Du kan altså godt bruge telefonen til at høre musik, men den erstatter ikke en rigtig højtaler.

Stream, spil og fotografer

Den er udstyret med 3 kameraer bagpå og 1 foran. De fungerer rigtig godt, og tager gode billeder, selv når lyset måske ikke er helt optimalt.

Nu vi taler om at bruge apps, så har S10’eren en relativt solid batterilevetid. Du kan altså spille, streame, surfe eller snakke løs ganske længe. Efter sigende skulle den kunne holde imponerende 79 timer. Det er dog ikke en måling, der er foretaget mens der er blevet lavet mange ting på telefonen. Der er også mulighed for hurtig opladning, så skulle det ske du er ved at løbe tør, ja så er du hurtigt klar igen.

Telefonens gode skærm, som vi nævnte tidligere, viser gode kontraster, og kombinerer du det med de gode højtalere, ja, så får du en telefon, der er rigtig god til at se videoer på eller spille spil.

Alt i alt

Samsung S10 er et godt valg for alle, der er på udkig efter en kraftfuld smartphone med masser gode funktioner, men uden at skulle tømme hele bankkontoen for at erhverve den.

Du får lækkert design og gode specifikationer. S10’eren kan altså nemt opfylde dine behov. Den er ikke den nyeste smartphone på markedet, og du kan også godt opgradere og få en, der kan endnu mere, men så skal du også give rigtig meget mere for den.

Med Samsung S10 får du meget telefon for pengene, og med det store udvalg af farver, kan du også nemt personliggøre den.

Husk dog et cover til din telefon, så den er godt beskyttet mod ridser og brugsmærker. Er du helt tosset med den farve, som du fik, kan det være du skal gå efter et gennemsigtigt mobilcover til din Samsung S10. Men kunne du ikke få den, du ønskede dig, eller måske du bare trænger til lidt udskiftning, så kan du kaste dig ud i mobilcovers i forskellige farver eller materialer.

Enable registration in settings - general