VPN til Apple TV med CyberGhost

En VPN til dit Apple TV er måske ikke noget, som du har tænkt over, at du manglede. Men derfor kan du alligevel godt have stor glæde af at få fingrene i en.

En VPN åbner nemlig op for en lang række forskellige fordele, som du kan få gavn af – både i forbindelse med dit Apple TV, men også i forbindelse med dine andre enheder, der benytter internettet.

Den primære grund til, at du bør investere i en VPN til dit Apple TV ligger dog i, at du kan omgå forskellige begrænsninger, som du er udsat for i forbindelse med streaming af indhold via dine favorit streamingtjenester.

Læs hvordan du omgås dem her.

Derfor har du brug for en VPN til dit Apple TV

Apple TV tilbyder streaming fra en lang række forskellige platforme, der er tilgængelige i en lang række forskellige lande. Og det er ikke meget anderledes, end når du streamer på enhver anden enhed.

Når du streamer, har du betalt for en service – men vidste du godt, at du ikke har adgang til alt indholdet på den platform, som du betaler for?

Geografiske begrænsninger og utilgængelige indholdsbiblioteker findes på stort set alle streamingplatforme, hvilket i bund og grund betyder, at du ikke har adgang til hele platformen. Kom udenom dette med en VPN-software som for eksempel CyberGhost.

Læs mere om de generelle fordele ved VPN hos ilmainenvpn.fi.

Derfor skal du vælge CyberGhost VPN til dit Apple TV

CyberGhost er et af de største servernetværk i VPN branchen, med flere end 6500 VPN servere i 89 forskellige lande. Deres servere er dedikerede og klar til at fjerne blokeringer af forskellige streamingtjenester, som for eksempel Netflix, HBO Now, Amazon Prime, Disney Plus, BBC iPlayer og mange andre streamingplatforme, der begrænser deres indhold geografisk.

Med CyberGhost VPN får du altså adgang til et større indholdsbibliotek, og du får også muligheden for at se det hele, hvor som helst, når som helst.

Mange oplever desuden, at de får en bedre og hurtigere internetforbindelse, når de benytter sig af CyberGhost VPN, da de kan forbinde deres enhed til den server, der giver den bedste performance. Dette er ikke kun en fordel, når du streamer, det er også en fordel i alle andre henseender, hvor du bruger internettet.

Installer CyberGhost VPN på dit Apple TV ved at skifte dine DNS indstillinger

Det er ikke muligt at downloade eller installere end VPN på dit Apple TV på den måde, som vi kender det fra vores computer og andre mobile enheder. Hvis du vil udenom diverse geografiske begrænsninger på dine streamingplatforme, så kan du installere CyberGhost VPN på dit Apple TV. Det gør du ved at skifte dine DNS indstillinger.

Det er nemt at gøre, og det garanterer dig nul fald i din internetforbindelse. Faktisk oplever nogen, at internetforbindelsen bliver hurtigere og bedre, da de kan forbinde deres enhed med en den server, der giver det bedste resultat.

Sådan opretter du din CyberGhost VPN på dit Apple TV

Det kræver absolut ikke et teknisk geni at oprette din CyberGhost VPN på dit Apple TV. Følg instruktionerne her, og kom hurtigt udenom de geografiske begrænsninger.

 1. Lav en konto hos CyberGhost og bliv en såkaldt Ghostie.
 2. Log ind på din konto.
 3. Gå til ”Mine DNS indstillinger”
 4. Aktivér DNS indstillinger på din IP.

Guiden er skrevet i samarbejde med Produktzoom.dk.

Sådan opretter du forbindelse til dit Apple TV 3

Ovenfor er den kort udgave af processen. Nedenfor får du en guide, der er en smule mere dybdegående til dit Apple TV 3 samt en guide til, hvordan du vælger et nyt land, så du kan gå udenom de geografiske begrænsninger.

 1. Vælg ”indstillinger” fra startskærmen til din Apple TV 3.
 2. Væg ”Generelt”.
 3. Vælg ”Netværk”.
 4. Vælg det Wi-Fi, som du bruger til dit Apple TV 3 og opret derigennem forbindelse til internettet.
 5. Rul ned til ”Konfigurer DNS” og vælge ”Manuel”.
 6. Indtast CyberGhost Smart DNS i skærmbilledet ”Konfigurer DNS” og bekræft via knappen ”Udført”.

Når først du har gjort dette, kan du bruge din VPN til at få adgang til alt indholdet på din Streamingplatform.

 1. Gå tilbage til menuen ”Indstillinger” på dit Apple TV 3 og vælg iTunes Store.
 2. Vælg herefter ”Placering”
 3. Rul ned og et hvilket som helst land. Det kan for eksempel være USA.
 4. Gå tilbage til hovedmenuen for indstillinger og vælge ”Dvale nu”.
 5. Når din Apple TV 3 er i slumretilstand, skal du frakoble strømforsyningen. Vent i 15 sekunder og tilslut strømforsyningen igen. Det fungerer sammenligneligt med en genstart af en computer.
 6. Nu kan dit Apple TV 3 startes med en sikkerhedskopi, og du kan se hele indholdsbiblioteket på dine streamingtjenester.

Enable registration in settings - general