Lyt til musik i din elevationsseng

Vi lever i en tid, hvor mange af os er mere hjemme end normalt. Mange af os arbejder nu hjemmefra mindst et par gange om ugen, hvis ikke hele ugen. Det giver udfordringer, men det giver så absolut også nogle ret fede fordele, for os som gerne vil have skruet lidt ekstra op for bassen lige fra morgenstunden!

Med eller uden nattøj

En hel dag derhjemme betyder jo en hel dag i sengen! Eller, måske bare en lang morgen i sengen. Der findes ikke noget bedre end at vågne op og sætte musik på, og så bare synke ned i puden i en lille halv time mere. Din hjerne bliver vækket på den bedste, mest behagelige måde og humøret starter ud på toppen. Og så er det jo helt op til dig om du bliver i sengen eller om du skal op for at arbejde.

Er du en af dem, der faktisk godt kan klare arbejdet fra sengen, eller er så heldig at du slet ikke behøver at arbejde fra morgenstunden, men i stedet kan hygge dig med andre ting og et godt soundtrack, så kan du roligt skubbe et par puder op ad væggen og sætte dig til rette. Eller, du kan indrette din seng til virkelig at blive den perfekte lille arbejds- eller hyggeplads.

Elevationssenge er guld værd

En elevationsseng giver dig alle muligheder for at sidde helt fantastisk i sengen uden et bjerg af puder, der glider ned, hver gang du rækker ud efter kaffen. Det kan være guld værd, hvis du sidder meget i sengen derhjemme og ofte ender med at flytte dig, når du begynder at få ondt i ryggen eller bliver irriteret på puderne.

Har du ikke en allerede, kan det være dit sidste projekt, der kan ordnes fra din gamle seng. Du kan læse mere om elevationssenge, finde de der har vundet bedst i test og endeligt finde den bedste elevationsseng til dig med lidt simpel research hjemmefra. F.eks. kan du starte med denne artikel. Det kan være en god idé at smutte en tur forbi en fysisk butik, hvis du er i tvivl om, hvilken type seng, der passer til dig.

Husk at slappe af

At lytte til musik i sengen er ikke kun skønt for os musikelskere, det er faktisk også sundt. I sengen er der nemlig begrænsede muligheder for, hvad du ellers kan foretage dig, og hvis du sætter dig ned og lytter til musik, er det derfor næsten sikkert, at du ender med bare at slappe af og tage et lille afbræk fra dagen.

Musik er ikke kun med til at få os til at slappe af, men gør os også i bedre humør. Helt dårligt er det jo ikke, hvis en halv time i sengen, kan få humøret helt i top igen. Hvis du så ovenikøbet har fået dig verdens bedste elevationsseng, så er den virkelig hjemme og du kan bare fortsætte dagen i god stil, indtil du nok alligevel bliver trukket ud af sengen til sidst.

Enable registration in settings - general