Hvor vigtigt er dit privatliv for dig?

Internettet har givet os mulighed for at komme verden rundt hjemme fra stuen. Men det har også givet verden mulighed for at komme hjem til dig. For mange er det blevet vigtigt at have mere kontrol over personlige data, og hvem som følger med i vores online færden, og her er et godt VPN-program et vigtigt redskab.

Herunder kommer en anmeldelse af et af de førende VPN-programmer på markedet; Bitdefender Premium VPN.

Hvad er Bitdefender Premium VPN?

VPN står for Virtual Private Network. Uden at gå for meget i tekniske detaljer, så sørger et VPN-program for en sikker tunnel til internettet, som sikrer dit privatliv.

Med Bitdefender Premium VPN får du blandt andet følgende:

  • Anonymitet på nettet
  • Mulighed for at logge på overalt i verden
  • Sikkerhed på offentlige internetforbindelser
  • Fleksibilitet i binding og pris
  • Vinder af pris for Outstanding Product fra AV Comparatives 2 gange indenfor de seneste 5 år, senest i 2020

Hvilke fordele giver det mig?

Alt efter dine vaner er der en række fordele ved at have et Bitdefender Premium VPN-abonnement.

Hvis du f.eks. rejser meget, så kan du altid følge med i dine yndlingsserier, også selvom du befinder dig i en del af verden, som ellers ikke giver den adgang, du har derhjemme. Du benytter bare Bitdefender Premium VPN til at logge på nettet, som om du stadig er i din egen sofa.

Du kan bruge samme funktion til at logge på hjemmesider, som ellers kun giver adgang i bestemte lande eller regioner. Det kan f.eks. være nyheds- eller underholdningssider, som kun viser bestemte nyheder i deres egen region. Så kan du benytte Bitdefender Premium VPN til at logge på i det aktuelle land. Med en VPN bliver du for alvor en verdensborger online. Det betyder også, at du kan benytte forskellige lokationer til bestilling af f.eks. flybilletter eller andet, hvor prisen er afhængig af din lokation.

Gamer du i store online spil, giver din Bitdefender Premium VPN-forbindelse dig beskyttelse mod ufine metoder som DDoS angreb på din enhed, der kan nedsætte din hastighed og give lag i spillet.

Bitdefender Premium VPN og sikkerhed

Fordi der er en ekstra tunnel mellem din enhed og internettet, får du ekstra tryghed, når du er på farten. Befinder du dig et sted med offentlig adgang til internettet, så log på via dit Bitdefender Premium VPN-abonnement. Det giver dig den beskyttelse, som den offentlige internetforbindelse ikke kan give dig.

Bitdefender Premium VPN giver dig også mulighed for at være fuldstændigt anonym i din online færden. Dette gøres ved, at din IP-adresse sløres. På den måde kan dine søgninger, handlinger og din adfærd ikke spores til din enhed.

Pris og binding

Det bestemmer du (næsten) selv prisen og bindingen på dit Bitdefender Premium VPN Abonnement. Du kan betale en måned af gangen eller få en god rabat, hvis du binder dig for et år. Du har naturligvis også mulighed for at prøve tjenesten af i 7 dage gratis og få dine penge retur indenfor 30 dage, hvis du ikke skulle være tilfreds.

Enable registration in settings - general