Download film og serier med Audials Moviebox

Hvis du er utilfreds med antallet af reklamer på TV, eller hvis det show, du ser på, er for kedeligt, så er det godt at have serier af topkvalitet og Blockbuster film fra dit eget videobibliotek at falde tilbage på.

Med Audials Moviebox kan du få mere ud af dine Amazon og Netflix abonnementer, samt alle de andre film og serier som du har mulighed for at download fra internettet (læs mere om download og streaming af film via dette link). Begge onlinegiganter, Amazon og Netflix, tilføjer løbende poplære serier og film og det i et omfang hurtigere end nogensinde før.

Du kan få det meste ud af dine abonnementer ved at download film og afsnit i dine favoritserier via Audials Moviebox softwareløsningen. Nyd din film på en hvilken som helst enhed med passende filformat og uden noget kvalitetstab. Afspilning er derfor mulig selv uden en Internetforbindelse!

Med Audials Generation nyeste teknologi til serieoptagelse kan Audials Moviebox nu automatisk optage hele forløb af dine favoritserier fra Amazon og Netflix afsnit efter afsnit i løbet at en nat. Film-taggeren lader dig kunne tilføje titel, genre, år, skuespillere, instruktør, producer, manuskriptforfatter, produktionsselskab og oprindelsesland, så du kan fuldstændiggøre dine optagelser.

Det er ligeledes muligt at konvertere de downloadede film til 84 forud fastlagte profiler og 85 videofilformater. Hertil kommer DVD arkiveringsfunktion og DVD brænder.

Enable registration in settings - general