News

Tunebite til Macintosh


Vi har ikke udviklet en specifik version til Apples Macintosh computere, så derfor kan du ikke downloade og installere Tunebite direkte på en Mac computer. Men derfor er det stadigvæk muligt at afvikle Tunebite på en Macintosh computer ligesom var det en Windows computer.

Den måde du kan afvikle Tunebite på en Macintosh computer er ved at installere tredjeparts software, der opsætter en virtuel computer på din Mac.

 

Her følger en forklaring:

Der findes en del programmer som gør det muligt at opsætte en virtuel computer og det betyder, kort fortalt, at ved opstarten kan vælge imellem at starte Mac OS X eller Windows. Den virtuelle computer gør det derfor muligt at have en version af Windows liggende på Mac computeren som styresystem.
 
For at afvikle Tunebite på en Macintosh skal man derfor opsætte en virtuel computer, installere Windows på den og dernæst opstarte computeren med Windows som styresystem.

Der findes flere måder at gøre det på og vi anbefaler følgende:
 

 

  • Parallels Desktop til Mac: er det tredjeparts program som automatisk opsætter en virtuel computer på ens Mac computer (langt nemmere end Apple Boot Camp metoden) – læs mere her: Parallels Desktop til Mac (denne løsning koster penge)

 

Forfatter:
Software Load

"Tunebite er den bedste måde at frigøre musik, lydbøger og film fra DRM beskyttelse og konvertere dem til et ønsket filformat."

Techmynd.com (09/09)About.com

"Kvaliteten på den konverterede musik og videofilm er helt i top!"

about.com (12/07)


PC Go

"Konverteringen af DRM beskyttede filer er hurtig og pålidelig."