News

Tunebite, Radiotracker, Mediaraptor og One frigivet i nye versioner


Nye er produktporteføljen af Tunebite, Radiotracker, Mediaraptor og One blevet frigivet i ny og opdateret version, navngivet version 8 for alle produkterne. I version 8 er alle produkterne blevet tilført nye funktioner, men designet og brugerfladen er uændret.

Flere radiosationer i Radiotracker

Radiotracker er blevet opdateret med adgang til endnu flere online radiostationer og tæller nu adgang til musiknumre fra over 50.000 online radiokanaler. I version af Radiotracker er det nu muligt at downloade komplete album fra en bestemt gruppe eller kunstner.

Optimeret til iPhone og mobiltelefoner

I version 8, for alle produkterne, er det muligt at konvertere video i endnu højere kvalitet f. eks via H.264 video konvertering. Konvertering af DRM-beskyttede videoer med SD eller HD 720p opløsning er også forbedre. Der er tilføjet flere output profiler, så musik og video kan konverteres til i alt 50 forskellige profiler - herunder iPhone, iPad, iPod, PS3, Xbox og mange typer af mobiltelefoner.

Omgå CSS lovligt

I de fleste lande er det ulovligt at omgå kopibeskyttelsen på DVD-film, CSS, så det kan være svært at tage en backuupkopi af DVD-film til privat brug. I version 8 kan Tunebite og One optage og genindspille dine DVD-film til tomme DVD-skive helt lovligt. Det opnås ved at optage indholdet fra en DVd-film og genindspille det på en tom DVD-skive - på den måde brydes kopibeskyttelsen ikke og du kan tage backupkopier af dine film.

Læs mere om de nyeste funktioner og tiltag i produkterne på deres respektive produktbeskrivelser her:

 

Forfatter:
Software Load

"Tunebite er den bedste måde at frigøre musik, lydbøger og film fra DRM beskyttelse og konvertere dem til et ønsket filformat."

Techmynd.com (09/09)About.com

"Kvaliteten på den konverterede musik og videofilm er helt i top!"

about.com (12/07)


PC Go

"Konverteringen af DRM beskyttede filer er hurtig og pålidelig."