News

Sådan konverteres MP3 til MIDI

Sådan konverteres MP3 til MIDIHvis du har nogle MP3 lydfiler som du ønsker at konvertere til multi-track MIDI lydfiler, så vil vi i denne lille guide give et bud på hvordan du konverterer MP3 til MIDI. Vi benytter et lille open source softwareprogram kaldet Audacity.


Du skal bruge Audacity


MP3 til MIDI

  • Download Audacity fra linket ovenfor. Installér programmet på din computer. Læg mærke til, at Audacity både kan installeres på en Windows og en Macintosh computer.
  • Åbn Audacity. Klik på "File" og vælg "Open" for at få dine MP3 lydfiler ind i Audacity.
  • Klik på "File" og vælg "Export". Det vil åbne dialogboksen "Edit Metadata". Klik "OK" for at gå videre til næste dialogboks.
  • Find feltet "Format" og klik på drop-down menuen. Vælg "Other uncompressed files" som output type. Klik på "Options" knappen til højre for feltet. Vælg nu den MIDI output type du ønsker og klik på "OK".
  • Klik derefter på "Save" for at starte konverteringen af MP3 til MIDI. En dialogboks vil poppe op og du kan se processen på din skærm. Så snart konverteringen er fuldendt vil dialogboksen forsvinde igen. Du kan finde den/de færdige MIDI fil/filer i Audacity mappen.

Forfatter:
Software Load

"Tunebite er den bedste måde at frigøre musik, lydbøger og film fra DRM beskyttelse og konvertere dem til et ønsket filformat."

Techmynd.com (09/09)About.com

"Kvaliteten på den konverterede musik og videofilm er helt i top!"

about.com (12/07)


PC Go

"Konverteringen af DRM beskyttede filer er hurtig og pålidelig."