News

Problem i Tunebite "too many slots in use"


Når Tunebite anvendes til at fjerne DRM fra musikfiler, så kan fejlmeddelelsen "too many slots in use" opstå i programmet. Problemet kan være opstået af flere årsager og der kan derfor være flere måder at løse problemet på.

Den mest hyppige årsag er dog, at ens computers ressourcer (RAM & CPU) bliver overbelastet f. eks ved at andre processer afvikles imens Tunebite benyttes til at konvertere og fjerne DRM. Som hovedregel er det en god idé at undlade at bruge computeren til andre opgaver, hvis Tunebite er sat til at fjerne DRM og konvertere filer.


Vi vil her liste de løsninger du bør prøve:


  • Under Options -> DRM kan du se antallet af "slots" Tunebite er indstillet til at arbejde ved. Sæt eventuelt antallet ned, da det i mange tilfælde vil løse problemet.  • Har du programmet Total Recorder installeret på din computer, så kan det skabe konflikter med Tunebite og fremprovokere denne fejlmeddelelse. Det kan anbefales at afinstallere Total Recorder for at løse problemet.  • Opstår "too many slots in use" fejlmeddelelsen ved fjernelse af DRM fra musik købt via iTunes Store, så bør du checke om din version af programmet iTunes er 100% opdateret og i den nyeste version.  • Under "Options" i Tunebite kan du med fordel ændre "Playback Volume" fra til 100%.

 

Forfatter:
Software Load

"Tunebite er den bedste måde at frigøre musik, lydbøger og film fra DRM beskyttelse og konvertere dem til et ønsket filformat."

Techmynd.com (09/09)About.com

"Kvaliteten på den konverterede musik og videofilm er helt i top!"

about.com (12/07)


PC Go

"Konverteringen af DRM beskyttede filer er hurtig og pålidelig."