News

Konverter beskyttet M4P til MP3

Konverter beskyttet M4P til MP3Vi har forfattet en guide, der hjælper brugere med at konvertere M4P til MP3 lydfiler, så musikken kan afspilles på alle MP3-kompatible enheder. MP3 lydformatet er på mange måder nemmere at arbejde med end M4P, da de fleste elektroniske enheder understøtter MP3 formatet - det drejer sig bla. om MP3-afspillere, iPod, mobiltelefoner osv.

 

Sådan konverterer du M4P til MP3

  • Start Audials.
  • Skift til vinduet "Converter" som er tilgængelig i "Universal Converter" sektionen.
  • Klik på knappen "Files" og vælg "Add Files" fra drop-down menuen.
  • Vælg de filer du ønsker at konvertere og de vil blive tilføjet til listen, der vises i "Converter" vinduet. Du kan også trække filer ind i vinduet.
  • Vælg en profil som matcher det ønskede filformat du ønsker som output. Som udgangspunkt er indstillingen "Universal, videos for Windows Media Player”, der understøtter alle MP3 afspillere.
  • Så snart du har valgt output formatet skal du klikke på knappen "Start". Processen med at konvertere dine M4P filer til MP3 starter.
  • De konverterede og færdige MP3 lydfiler er tilgængelig i Audials og du kan frit afspille dem eller overføre dem til din iPhone, iPod, mobiltelefon eller lign.

 

Om M4P

M4P (Protected AAC File) er en udvidelse af de AAC muskfiler, der bliver købt og downloadet via Apples Music Store (iTunes). Alle M4P musikfiler er beskyttet med DRM (Digital Rights Management).

 

Om MP3

MP3 (MPEG-1 Audio Layer 3) er et populært lydformat, der anvendes som standard i mange elektroniske enheder og er samtidigt nemt at overføre mellem computere.


Forfatter:
Software Load

"Tunebite er den bedste måde at frigøre musik, lydbøger og film fra DRM beskyttelse og konvertere dem til et ønsket filformat."

Techmynd.com (09/09)About.com

"Kvaliteten på den konverterede musik og videofilm er helt i top!"

about.com (12/07)


PC Go

"Konverteringen af DRM beskyttede filer er hurtig og pålidelig."