News

Audials has detected a conversion problem


Hvis du modtager fejlmeddelelsen "Audials has detected a conversion problem", imens du konverterer DRM filer i Tunebite eller Audials så er problemet at der findes noget software på din computer, der skaber konflikter med Tunebite.

Dette problem minder meget om "Windows Media Revocation and Renewal" fejlen, der også er forårsaget af inkompatibilitet med andre softwareprogrammer. Der er en del måder at løse problemet på og løsningerne kan være forskellige fra computer til computer.

Vi vil her liste de løsningsforslag som er testet og har virket for andre brugere:


Der er en del software som umiddelbart skaber konflikter, når Tunebite eller Audials benyttes. Før du påbegynder en konvertering eller afspilning af dine DRM-filer, så anbefaler vi at du lukker programmer ned - du kan altid genstarte dem igen efterfølgende. På nuværende tidspunkt viser vores test og feedback at følgende programmer skaber komplikationer:

 • Spyware Doctor
 • BullGuard Antivirus og Firewall
 • BullGuard SpamFilter
 • AnyDVD
 • Avast (kun i få tilfælde)
 • MySecurityCenter
 • F-Secure produkter


For at kontrollere, om disse applikationer kører i dit system, kan du bruge "Joblisten" i Windows (tryk på CTRL + ALT + DELETE knapperne samtidigt for at åbne den). Luk de applikationer ned via Joblisten som Tunebite eller Audials har angivet skaber konflikter.

Hvis ingen af ​​de ovennævnte programmer er årsag til fejlen, så prøv følgende for lukke alle programmer ned som starter op med Windows:

 1. Klik på "Start" knappen og indtaste følgende i søgeboksen "msconfig" og klik Enter.
 2. Vælg fanebladet "Start" og klik på knappen "Deaktiver alle". Klik OK.
 3. Luk alle programmer ned og genstart din computer. Start Tunebite og gentag konverteringen af dine filer.Opgradering af sikkerhedskomponent

Gå til siden Windows Media Technologies Security for at opdatere den sikkerhedskomponent som er i Windows Media Player.

Klik på knappen "Upgrade", så vil webstedet checke om du har de nyeste sikkerhedkomponenter installeret. Hvis ikke du har de nyeste installeret vil de blive opdateret nu.

Åbn Windows Media Player og prøv af afspille de filer som melder fejl. Åbn dernæst Tunebite og fortsæt konverteringen af dine filer.


Windows Media Digital Rights Management

Årsagen til fejlen med Tunebite og Audials kan skyldes, at Windows Media Digital Rights Managment systemet ikke fungerer korrekt på din computer. For rette det skal du følge trinene i denne artikel fra Microsoft:

http://support.microsoft.com/?kbid=891664


Deaktiver værdi i registreringsdatabasen

Vær omhyggelig med denne løsning, da du bevæger dig ind i registreringsdatabasen og forkerte handlinger kan skabe yderligere problemer i Windows.

 1. Klik på "Start" knappen og skriv "regedit" i søgefeltet nederst. Vælg "Kør", hvis du har en ældre version af Windows.
 2. Du befinder dig nu i registreringsdatabasen. Klik på "+" tegnet ud for følgende: HKEY_LOCAL_Machine -> Software -> Microsoft -> Windows -> CurrentVersion og vælg "Audio".
 3. Dobbelt-klik på "DisableProtectedAudioDG" og sæt værdien til "0".
 4. Luk registreringsdatabasen og genstart din computer. Prøv først at afspille de pågælende filer og konverter dem dernæst med Tunebite.

 

Hvis ingen af de listede løsninger hjælper med at løse problemet, så kontakt vores support på info@tunebite.dk

Forfatter:
Software Load

"Tunebite er den bedste måde at frigøre musik, lydbøger og film fra DRM beskyttelse og konvertere dem til et ønsket filformat."

Techmynd.com (09/09)About.com

"Kvaliteten på den konverterede musik og videofilm er helt i top!"

about.com (12/07)


PC Go

"Konverteringen af DRM beskyttede filer er hurtig og pålidelig."